Rendelés menete

Fa nyílászárók, az Ön igényeire szabva, egyenesen a gyártótól

Rendelés menete

1. A megrendelő az elképzelései alapján, személyesen, telefonon, vagy e-mailben kapcsolatba lép velünk. Ha még nem biztos a döntésében, bemutatótermünkben segítségére állunk hétköznap 7:00-16:00 között, ahol első kézből tapasztalhatja meg a fa ajtók és ablakok prémium érzetét.
Online időpontfoglaló rendszerünk segítségével foglalhat akár hétvégére is személyes konzultációt.

2. Fa Nyílászáróink mellé rendelhető még rengeteg extra kiegészítő: szúnyoghálók, redőnyök, zsaluziák, aereco automata szellőző és könyöklő párkány.

3.A megadott adatok alapján előzetes árajánlatot készítünk. Az előzetes árajánlatot követően helyszíni felmérést végzünk, ami után kialakul a végleges árajánlatunk, a teljes tervezési, gyártási, beépítési és szállítási költséget is.

4.A megrendelő, amennyiben elfogadta az általunk készített árajánlatot, úgy szerződést köt velünk, illetve előlegként a megrendelés összegének 50%-át kifizeti.

5.Az előleg teljesítése után kezdetét veszi a gyártási folyamat, mely során elkészítjük személyre szabott fa nyílászáróit. Gyártási folyamatunk általában 4-6 hétig tart.

6. A gyártási folyamat végén a vételár második része is megfizetésre kerül, miközben kollégáink elvégzik az elkészült fa nyílászárók beépítését.